dijous, 28 de novembre del 2013

NOTICIA MARTINA I ARTURO

Un dia més els nostres periodistes ens han informat de dos notícies molt interessants, que han ocurregut en aquestos dies passats, una d'elles sobre la visita dels xiquets d'infantil 4 anys de Germans Ochando a l'Ajuntament del poble i també a la policia local, i l'altra sobre la loteria nacional que una vegada més ha recaigut en la provincia de Castelló.

VORE VIDEO

dimecres, 27 de novembre del 2013

GERMINARÀ UNA LLAVOR UTILITZANT COTÓ?

Avuí hem començat un nou experiment, hem agafat un got de plàstic, un tros de cotó  que hem banyat amb aigua i unes llavors de llentilles.
Hem posat el cotó mullat dins del got i seguidament les llentilles, ho hem deixat en la classe i ara toca esperar a vore si creix o no creix una planteta.
Opinions moltes, uns que si, uns altres que no perquè no hi terra, uns altres que no ho sabem que ja ho comprovarem,...
El procés d´investigació està en marxa i vorem que passa d´ací unes dies.






VISITA AL PLANETARI DEL GRAO DE CASTELLÓ

Hem anat al Planetari del Grao de Castelló, perquè a la classe hem començat a estudiar l´Univers. Allí hem vist una pel.lícula del nostre Sistema Solar i de les constel.lacions. Ha segut molt emocionant i divertit estar allí tot fosc mirant les estrelles i els planetes.

      ENS HO HEM PASSAT GENIAL!!!!!!!








dijous, 21 de novembre del 2013

NOTICIA MARINA I NOAH

Avuí les nostres periodistes ens han contat dues notícies de los més variat, una de la secció de societat i l'altra d'esports.
Cal vore el video i voreu que be ho han fet.

VORE VIDEO

diumenge, 17 de novembre del 2013

PÉSOLS A LA CLASSE

El pare de Martina ens va portar a la classe unes llavors de pésols, be doncs eixes llavors han crescut i hagut de transplantar-les a unes jardineres per a que la planteta creixca i es faça gran i al final de tot puguem recollir uns pesolets ben bons per posar-los a la paella.


DECORACIÓ DEL PASSADÍS

Ja fa uns dies que començarem a ambientar el nostre passadís per a donar la benvinguda a la tardor, aquest any els xiquets i xiquetes de 5 anys han fet una castanyera torrant castanyes a uns xiquets. Ha quedat un mural molt bonic i amb molt de color.



També hem fet un paissatges de tardor treballant només els colors càlids, així de bonic ens ha quedat.


FESTA DE LA CASTANYADA

Un any més ha arribat la tardor i amb ella el temps de bolets i catanyes.
Els iaios i iaies de la residencia de la 3ª edat  s´han posat en el paper de castanyeres i castanyers i ens han torrat les castanyes, nosaltres amb agraïment els hem cantat la cançó de" la castanyera" i la de "castanyes torrades".
Ens ho vam passar molt i que bones les castanyes, VIVA LA CASTANYADA !!!

CANÇO "LA CASTANYERA"


dijous, 14 de novembre del 2013

NOTICIA ANGEL I CHRISTIAN

Avuí els nostres periodistes Ángel i Christian ens han contat una de les notícies esportives més importants del passat cap de setmana, el campionat del món de moto GP. Ho han fet molt bé, pareixien dos professionals!!!

VORE VIDEO

JA HAN CRESCUT LES LLAVORS !!!

Ahir vam anar a visitar el nostre hort per a regar-lo i veure si havien crescut les llavors de faves i pésols que vam plantar fa 15 dies i quina sorpresa més gran ens vam emportar quan vam veure que les llavors havien germinat i havia eixit una planteta del tamany d'un dit d'alt, quina alegria!!!!!







 





                     



ESTUDIEM ELS BOLETS

Ja ha arribat la tardor i aquest curs estem estudiant els bolets. Al passadís tenim una petita exposició de fotos que ens ajuda a coneixer-los. També en hem vist un video que mostra tipus de bolets, com recollir-los, ...
Aquest és l'enllaç per a poder veure-ho a casa i jugar als jocs.

Els bolets

Joc boletaire






dijous, 7 de novembre del 2013

NOTICIA JOSE I RAQUEL

Avuí els nostres periodistes Jose i Raquel ens han contat dues notícies, la primera d'elles fa referència al augment de venta de cotxes en Espanya i la segona a un accident que va passar en el Camí La Mar d'Almassora.
Ho han fet molt bé.

VORE VIDEO