dissabte, 12 d’abril del 2014

SANT JORDI, DIA DEL LLIBRE

Avuí i durant la setmana que ve, a l´ escola anem a celebrar el dia del llibre. Concretament avuí hem anat a la sala de mestres perquè allí ens esperaven molts llibres que han portat alguns xiquets i xiquetes de l´escola; ens hem passejat i hem escollit el que més ens ha agradat per portar-lo a casa junt amb un punt de llibre que hem elaborat. Per a la propera setmana, tenim preparades unes audicions de contes que han elaborat els xiquets i xiquetes de tots els cursos.
Els xiquets i xiquetes d´infantil de 5 anys han elaborat aquestos contes amb els mestres Dani i Veronica de primaria, moltes gràcies per el temps dedicat amb ells, ha segut una activitat molt bonica i el més important que els xiquets han disfrutat inventant l´història, els personatges, els escenaris,....
Des d´aci anirmar-vos a continuar llegint, a imaginar noves històries; la lectura ens obri un món màgic, ple de noves aventures,.... Recordeu, un llibre pot ser un gran amic, mut, però amb moltes coses que contar-nos i ensenyar-nos.

"DRACS" Classe dels Gats

"LA CASA ENCANTADA" Classe dels Gats

"RICO ESTÀ MALALT" Classe dels Goril.les

"SUPERHEROIS EN ACCIÓ" Classe dels Goril.les

"LA GRANJA DE TOLA" Classe dels Goril.les

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada