dijous, 15 de maig del 2014

NOTICIA MARINA I MOHAMED

Un dia mes els nostres periodostes han estat a la caça de la notícia, ens han informat del gran premi d'Espanya de fórmula 1 i de les activitats gratuites per a tota la familia als parcs de Castelló.
Ho haveu fet molt bé.

VIDEO

dimarts, 13 de maig del 2014

VISITA AL BIOPARC DE VALÈNCIA


Les classes dels gats i dels goril·les hem anat al Bioparc de València .
Hem vist gran quantitat d'animals de la fauna africana: lleons, elefants, girafes, zebres, goril·les, lemurs, cocodrils, hipopòtams, .....
Les monitores ens han explicat moltes coses de la vida i costums d'aquests animals.
També hem vist com és un dia en la sabana africana per a alguns animals, un espectacle dirigit pels entrenadors, que també ens han ensenyat de prop un àguila pescadora i un porc espí.
Ho hem passat molt be!!!!!



dijous, 8 de maig del 2014

NOTICIA AHMED I JORDI

Com totes les setmanes els nostres reporters ens han informat de dues noticies importants, com la festa de les creus de maig en Burriana i la mort del que va ser entrenador del Barça Tito Vilanova.
Ho han fet molt bé.

VIDEO

dimecres, 7 de maig del 2014

COM FER FUGIR EL PEBRE DEL PLAT?

Un nou experiment hem fet a la classe, com fer fugir al pebre del plat? Primer posem aigua al plat i a continuación el pebre, inmediatament posem el dit dins del plat i observem el que passa?.
Després fem el mateix però al dit posarem un poc de sabó i tornem a observar el que passa.
Ha segut divertit vore com el pebre fugia pel plat.
Podeu vore un video demostració


VIDEO
 


dimarts, 6 de maig del 2014

ELS COS HUMA

A la classe estem treballan el cos humà, estem aprenent moltes coses com l´ esquelet, els músculs, l´aparell digestiu, el respiratori, el circulatori, l´excretor i el nerviós. Hem buscat videos per poder entredre-ho tot molt més millor i aquest és el que mes ens ha agradat.

VIDEO COS HUMÀ.